Nieuws
We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd naar “De Nieuwe Stad”. Ons nieuwe adres is: Oliemolenhof 108, 3812PB te Amersfoort.

We zitten in een paviljoen dat werd gebruikt voor honderd dagen als tentoonstellingsruimte voor de wereldberoemde kunsttentoonstelling Documenta IX in Kassel (Duitsland) in 1992. Deze iconische gebouwen op hoge poten zijn in opdracht van gerenommeerd kunstcurator Jan Hoet ontworpen door de architecten Robbrecht en Daem. In 1994 kwamen ze naar Almere. Daar werden ze gebruikt als gemeentelijke Kunstinstelling: ‘Museum De Paviljoens‘ Het Museum sloot in 2013. In 2014 zijn de Paviljoens naar De Nieuwe Stad in Amersfoort gekomen. Klik hier voor het nieuwsbericht. Hier worden ze inzet als bedrijfsruimtes.

Ons kantoor bevindt zich sinds Mei 2018 in dit gebouw. We delen onze kantoorruimte met rdmr-achitects, van Arkel Advies en Moinho Santos BV.