Nieuws
Dagbesteding Vosseveld in gebruik genomen

Dagbesteding Vosseveld Woonvoorziening Vosseveld Dagbesteding de Blauwe Vogel

Naast de door ons ontworpen woonvoorziening voor 32 jongeren en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking op landgoed Vosseveld in Soest, is nu ook ons dagbestedingsgebouw in gebruik genomen.

Het gebouw is als een zorgpaviljoen in het groen gesitueerd en biedt plaats aan 24 cliënten, in 3 groepen. Vanuit de groepsruimten is er een weids uitzicht over het landgoed. De nieuwbouw is vlak achter het monumentale landhuis geplaatst, waardoor we de buitengevel met ingetogen materialen hebben uitgevoerd. Antracietkleurig metselwerk, zilvergrijze staalconstructies en een aluminium dakrand met een zilverblauwen gloed. Het vanuit het landhuis goed zichtbare dak is voorzien van een sedum beplanting. Het gehele gebouw is rolstoel toegankelijk en voorzien van een zo onopvallend mogelijk in het plafond geïntegreerd til-liftsysteem.